My Image
MiniBase.org
Welcome to MiniBase.org
Site logo
Site logo
Min Dagbok for Windows

Cdrom utgave

Helt siden 2009 har alle som kjøpte Min Dagbok for Windows også fått gratis tilsendt cdrom utgaven også.

F.o.m. første januar 2014 sluttet vi med å dele ut gratis cdrom til kunder som bestilte min dagbok for windows.
Utgiftene til produksjon og trykking ble alt for høye i forhold til prisen for programmet, vi beklager dette.


Vi har forsatt noen igjen, så skulle du virkelig behøve cdrom også, kan dette bestilles må et tillegg i prisen på kr. 100,- som dekker utgiftene til produksjonen av cdrom og porto. Vi understreker at dette uansett gjelder kun til norske post-adresser.

3 år med Min Dagbok

Vi forsetter suksessen med programmet Min Dagbok.
Programmet har nå vært på markedet i over 3 og et halvt år. Programmet har forsatt mange downloads. Programmet blir hentet ned av rundt 100 forskjellige personer hver måned forsatt og vi er svært fornøyd.

Vi forsetter også å holde prisen nede og leverer forsatt med komplett cd-pakke inkludert i prisen.

Microsoft Windows 8

Programmet Min Dagbok fungerer 100% med Microsoft Windows 8.

Ingen problemer med å bruke programmet på Windows 8. Så programmet passer nå til brukere som benytter at fra fra Windows XP til Windows 8.

Gratis CDROM til alle som bestiller på nett

Gratis cd-rom utgave til alle som bestiller kun passord på epost.

Vanligvis koser cdrom utgaven tilsendt i posten 29 kroner i tillegg.
Men i februar, mars og april vil du automatisk få tilsendt cdrom utgaven i posten når du bestiller kun serienummer på epost. Det er en fordel og ha en sikkerhetskopi av programmet - så benytt anledningen nå hvis du ikke har bestilt min Dagbok enda.

Evaluering etter ett nytt år

Angående en ny versjon ; jeg har funnet ytterst få feil i programmet - faktisk så jeg har ikke funnet noen feil av noen bedtydelse i det hele tatt, så jeg jobber litt mer med å utvikle en ny versjon av programmet. På min liste har jeg kun en liten feil ved søking og 2 mikroskopiske andre feil å rette. Derfor kommer det ingen "bugfix" versjon, men en ny versjon.

Selvsagt får alle som har betalt denne nye versjon gratis!

Påbegynt utvikling av ny versjon

Ny versjon av Min Dagbok er på gang.

Jeg har begynt å utvikle videre på Min Dagbok programmet. Først og fremst er det forslag fra tilbakemeldinger fra brukere jeg legger vekt på og selvsagt rette feil.

Kommer tilbake med mer info når ny utgave er klar. Alle registrerte brukere får selvsagt fri tilgang til ny versjon.

Evaluering etter 6 måneder

Det har vært 6 spennende måneder med programmet Min Dagbok ute på "markedet". Mange tilbakemeldinger om programmet fra brukere - mest spennende er det å se at faktisk nesten alle er kjempefornøyd med programmet, programmet dekker liksom en del på datamaskinsiden som det ikke finnes noe alternativ til.

I perioden på 6 måneder har det er vært 122 nedlastninger av programmet, 1 artikkel i databladet HjemmePC (nr 8. 2009) og noen har valgt å kjøpe programmet - dette gir drivstoff til å forsette arbeidet og de som har betalt får frie oppdateringer av programmet og kan glede seg til spennende nyheter til neste år. Jeg må ikke glemme at jeg har vel til venner og venners venner også har kopiert opp ca. 100 cd-plater med trykk av programmet også.

Ser frem til et spennende år 2010, håper mange vil laste ned, ta programmet i bruk og kjøpe det.
Lykke til.

Første versjon av Min Dagbok tilgjenglig for alle

Første versjon av Min Dagbok ligger nå åpen for alle til download. Dette er versjon 1.0.
 You are at: